Ohjelma ja liput

OHJELMA (Päivitetään lisää syksyn aikana)

PERJANTAI 1.2.2019
Tahkon aktiviteetteja, laskettelua ym.
Mökkibileitä
klo 19.00 – 22.00 Meksikolaissitsit Sokos Hotel, Ravintola Hillside
klo 21.00 alkaen iltabileet Piazzassa Joku Paikallinen Bändi, liput Bailataan.fi -palvelun kautta

LAUANTAI 2.2.2019
Tahkon aktiviteetteja, laskettelua ym.
Mökkibileitä
klo 12.00 – 16.00 Hupellusrinnerieha Tahkorinteillä kts. tarkempi kuvaus Rinnehupelluksesta
klo 14.00 talvista liikunta-aktiviteettia (lisätietoa myöhemmin)
klo 21.00 alkaen iltabileet Piazzassa Redrama, liput Bailataan.fi -palvelun kautta

 

TIETOA BAILATAAN.FI PALVELUSTA

Bailataan.fi on tapahtumien mainonta ja lipunmyyntikanava, joka on suunniteltu etenkin opiskelijoiden tarpeisiin. Bailataan.fi:stä löydät tapahtumat sekä hoidat ilmoittautumiset ja lippujen ostot vaikkapa kotisohvalta käsin. Liput kulkevat aina mukanasi omassa älypuhelimessasi.

Bailataan.fi on yksi Suomen yksi suurimmista opiskelijoille ja järjestöille suunnatuista kanavista. Palvelua käyttää jo yli 160 järjestöä yli 20 kaupungissa. Palvelulla on kirjautuneita käyttäjiä yli 55 000 henkilöä. Bailataan.fi tavoittaa kymmeniä tuhansia opiskelijoita viikoittain ympäri Suomea.

Mikä on bailataan.fi ja miten se toimii?
Bailataan.fi on sovellus, jonka kautta voit ostaa tapahtumalippuja, milloin ja missä vain. Palvelu toimii niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin. Maksaminen tapahtuu pankki- tai luottokortilla (Visa Electron, Visa Credit/Debit, Maestro ja Mastercard Credit/Debit). Saat ostamasi pääsylipun kätevänä mobiililippuna älypuhelimeesi.

Ennen lippujen ostamista palveluun pitää luoda tunnus. Tunnuksen pääset luomaan Profiili-välilehdellä klikkaamalla ” Luo käyttäjätunnus”-painiketta. Palveluun voit kirjautua sähköpostillasi tai Facebook-tunnuksillasi. Rekisteröidythän palveluun sellaisella sähköpostiosoitteella, joka on aktiivisesti käytössäsi, sillä sieltä löydät tilausvahvistukset ja kuitit. Ensimmäisen kirjautumiskerran jälkeen pystyt jatkossa ostamaan lippusi ja hoitaa mahdolliset ilmoittautumiset muutamassa sekunnissa.

En pääse tapahtumaan. Voinko myydä ostamani lipun eteenpäin?
Voit lähettää lipun kaverillesi tai uudelle lipunostajalle lompakostasi lipun oikeasta ylänurkasta löytyvän nuolipainikkeen avulla. Lähettäminen tapahtuu vastaanottajan Bailataan.fi tunnuksena toimivan sähköpostiosoitteen avulla. Tämän jälkeen vastaanottaja saa liput lompakkoonsa sekä sähköpostiviestin varmistukseksi. Mikäli lippusi ostaja ei ole Bailataan.fi:n käyttäjä, pyydä häntä rekisteröitymään palveluun.

Yhteistyökumppanit